Fındıklı'da, Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Fındıklı'da, Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Fındıklı\'da, Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi düzenlendi.

08.05.2014 15:15

Fındıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi düzenlendi.

Serginin açılış törenine, Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Alim Eker, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dursun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Karadeniz ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Karadeniz, burada yaptığı konuşmada, açılan 73 kursta  bin 200 kursiyerin eğitim gördüğünü belirterek, devam eden 16 kursa ise 303 kişinin devam ettiğini söyledi.

Halk Eğitim Merkezlerinin, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı önemli kurum olduğunu vurgulayan Karadeniz, şunları kaydetti:

"Hayat boyu öğrenme evrensel açıdan vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Halk Eğitim Merkezi kadim medeniyet kökümüzde var olan beşikten mezara öğrenme esasına uygun olarak 7'den 70'e herkese eğitim imkanı sunan bir kurumdur. İnsanların hayat boyunca ilgi ve ihtiyaç duyduğu her konuda sertifika ve belge almaya götüren programlar uygulanmakta. Örgün eğitim dışında kalmış bireyler için dünyaya açılan yepyeni bir penceredir."

Serginin açılışının ardından, kursları tamamlayanlara protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi. Sergi, üç gün açık kalacak. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fındıklı'da, Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement