Fotoğraf Aşkına Projesi" Film Senaryo Kursu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Aşkına Projesi" Film Senaryo Kursu Açılışı Yapıldı

Fotoğraf Aşkına Projesi" Film Senaryo Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürüttüğü ‘Fotoğraf Aşkına Projesi’ çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Kısa Film/Senaryo Kursu’ için açılış töreni ve kokteyli düzenlendi.

27.03.2014 13:46

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği'nin (MAFSAD) Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında yürüttüğü 'Fotoğraf Aşkına Projesi' çerçevesinde gerçekleştirilen 'Kısa Film/Senaryo Kursu' için açılış töreni ve kokteyli düzenlendi.

Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, MAFSAD üyeleri ve birçok davetlinin katılımıyla düzenlenen kurs açılışında konuşan Mehmet Özel, projelerin çok güzel ve anlamlı olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Mehmet Özel, MAFSAD'ın çalışmalarını beğendiklerini ve ellerinden geldiğinde destekleyeceklerini ifade etti.

MAFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Konuk ise şunları söyledi:

"2014-2016 yılları arasında gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Uluslararası Fotokamp Projesi, Uluslararası Fotoğraf Yarışması ve Uluslararası Fotoğraf Festivali'nin detaylarını paylaştık."

Açılış kokteylinin ardından 'Kısa Film/Senaryo Kursu' kapsamında Engin Fırat tarafından kursiyerlere yönelik eğitimlere başlanıldı.

Kurs katılımcılarından Davut Başyiğit, kısa film ve senaryo kursuna ilgi duyduğunu, MAFSAD ve SODES sayesinde böyle bir kursun açılmış olmasının kendileri için bir şans olduğunu belirterek, verilecek eğitimler sonrasında her kursiyerin 2 adet kısa film çekeceğini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğraf Aşkına Projesi' Film Senaryo Kursu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement