Gaziantep Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Seçimlerine Doğru

Gaziantep Ticaret Odası Seçimlerine Doğru

İşadamı Mehmet Teymur düzenlediği basın toplantısında Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde 16.grup olarak seçilmeleri halinde GTO yönetimine aday olacaklarını açıkladı.

02.05.2013 12:53

İşadamı Mehmet Teymur düzenlediği basın toplantısında Gaziantep Ticaret Odası seçimlerinde 16. grup olarak seçilmeleri halinde GTO yönetimine aday olacaklarını açıkladı.

Teymur Continental Hotel & Convention Center'da düzenlenen basın toplantısında işadamı Mehmet Teymur, GTO seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek, ""GTO seçimleri ile ilgili biz de Teymur Tekstil, Selçuk İplik, Gürteks Boyar Kimya olarak 16. grupta seçilmek için bir gurup oluşturduk. Bu grupta seçilebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısmet olur da grubumuzdan seçilebilirsek meclisteki çoğunluğun vermiş olduğu karara göre yönetim kurulu başkanlığı eğer teveccüh edilirse biz de bu göreve talip olmaya hazırız. Seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz tabi ki şehrin bütünlüğüyle ilgili şehrin her türlü gelişmesiyle ilgili elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Hiçbir şekilde şehrin ayrımcılık yapılmaması konusunda her türlü birlik ve beraberliği sağlamak için sivil toplum kuruluşları odalarımızla, vilayetimiz ve belediyelerimizle şehrimizin menfaatine olan bütün çalışmaları kısmet olur da seçilirsek hep beraber daha iyi yapmaya çalışacağız" dedi.

Mevcut yönetimin çeyrek asırdır kente ve bölgeye önemli hizmetler verdiğini de hatırlatan Teymur, yönetimin yeniden oluşturularak farklı kişi ve yüzlerin görevi devir alarak yeni vizyonlarla hizmetlerin sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Mevcut yönetimin bir çok soruna çözüm getirdiğini ancak kendi üyelerinin hatırlanması konusunda eksik çalışmalar yapıldığını ve mevcut yönetim tarafından üyelerin sadece seçim döneminde hatırlandığını savundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Ticaret Odası Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement