Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 'Çanakkale Geçilmez' Adlı Tiyatro - Son Dakika
Yerel

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 'Çanakkale Geçilmez' Adlı Tiyatro

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi\'nde \'Çanakkale Geçilmez\' Adlı Tiyatro

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro oyunu tüm tiyatro severleri duygulandırdı.

30.05.2012 12:19

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından düzenlenen "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro oyunu tüm tiyatro severleri duygulandırdı.

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonu düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Pelin Tanağrı tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro oyunu Gedizli tiyatro severlere çok güzel ve duygulu anlar yaşattı.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda

sahnelenen ve izleyicilerden büyük alkış toplayan tiyatro gösterisinde, Çanakkale Savaşında sergilenen kahramanlık ve fedakarlıkların iç yüzü gözler önüne serildi.

Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Aile Birliği Başkanı Murat Ergöçmen, seyircilerin hüzünlenip gözlerinin yaşarmasına sebep olan bu eserde rol alan öğrenciler Emre Zengin, Beytullah Çiftçi, Mesut Türkkalesi, Ali Öztürk, Ümit Öz, Mustafa Pehlivan, Tuğrul Tunca, Nurullah Filiz, Şerif Dursun, Ahmet Karanfil ve Mehmet Ali Dönmez ile okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve okula her alanda destek veren tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine şükran borçlu olduklarını söyledi.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Aile Birliği Başkanı Murat Ergöçmen, aynı gün akşamı Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İlknur Yaşar tarafından hazırlanan "Bir Bahar Akşamı" şiir şöleni ile devam eden etkinliklerde Baki Kıyak, Abdüllatif Memişoğlu, Emre Parlak, Hüseyin Aybey, Halil Kumdakçı, Sezer Kayalı, İsmail Nazlıer, Ali Gürbirlik, Ali Naim Karaavcı, Emrullah Coşkun, Samet Düz, Murat Aydın, Süleyman Özal, Hüseyin Budak, Samet Akgöz, Ferhat Kartal, Halil Güler, Emre Karaslan ve Ali Topaloğlu adlı öğrencilerin okuduğu şiirlerle şiir severlerin de çok güzel ve duygulu anlar yaşatıldığını belirtti.

Öğrenciler tarafından sergilenen duygu yüklü ve kahramanlık konulu şiirlerin tüm izleyicileri bazen coşku ve sevince bazen de hüzün ve kedere sevk ettiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Murat Ergöçmen, "Ayrıca, 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılmak üzere Türkiye'ye gelen Madagaskar Uluslararası Işık Koleji öğrencileri Rakotonomenjanahary Daniel ve Ratovonar Maélle Kalina'nın da bu şiir şöleninde bulunması ve olimpiyat yarışmalarında seslendirecekleri eserleri Gedizli sanat severlere karşı sunmalarından çok duygulandık" dedi.

Programda, olimpiyat şiirlerini Gedizlilerle paylaşan Madagaskarlı öğrencilere Okul Aile Birliği tarafından temin edilen ve Gediz Anadolu Lisesi, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Zafer İlköğretim Okul yöneticileri tarafından takdim edilen çeşitli hediyeler verildi.

(MA-EFE

30.05.2012 11: 59: 11

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 'Çanakkale Geçilmez' Adlı Tiyatro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement