Genç Hentbolcular Madalyalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Genç Hentbolcular Madalyalarını Aldı

Genç Hentbolcular Madalyalarını Aldı

2013-2014 Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Hentbol müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

30.11.2013 10:09

2013-2014 Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Hentbol müsabakaları Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

Okul Sporları Federasyonu müsabakaları Hentbol branşı ile başladı. Yaklaşık bir hafta süren Genç Erkekler Hentbol müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ömer Faruk Başbuğ, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Serkan Erdoğan, Hentbol İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi ve antrenörler katıldı.

Okul Sporları Genç Erkekler Hentbol Müsabakalarında Cumayeri ÇPL birinci olurken Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Gümüşova İMKB Anadolu Lisesi dördüncü olarak kupalarını aldı. Müsabakalarda takımlarını başarıya ulaştıran antrenörlere de başarı belgesi verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Hentbolcular Madalyalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement