Genç İşadamları Atso Başkanı Budak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Genç İşadamları Atso Başkanı Budak'ı Ziyaret Etti

Genç İşadamları Atso Başkanı Budak\'ı Ziyaret Etti

Antalya Genç İşadamları Derneği’nin (ANTGİAD) yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak’ı ziyaret etti.

13.03.2014 09:33

Antalya Genç İşadamları Derneği'nin (ANTGİAD) yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak'ı ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Dinç ve Ayhan Kızılsavaş'ın da bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya'da diyalog kültürünün daha da güçlü hale getirilmesi gerektiğini belirterek, genç işadamlarına tüm kurumlarla iletişim kurmaları gerektiğini söyledi. Budak, "Ülkenin gençlerden büyük beklentisi var. Şu anda bir geleceğe kendisine hedef koymadan bakan çok sayıda gencimiz var ama bunu giderecek olan sizlersiniz. Gençler olarak öncü olun, projeler üretin. Zaten Sivil Toplum Kuruluşları kenti ve kent kültürünü geliştirmek için vardır. Kent gelişirse, ülke gelişir. Bu konuda hepinize büyük görevler düşüyor" dedi.

Antalya'nın 2016 yılında dünyanın en önemli organizasyonlarından Botanik EXPO'suna evsahipliği yapacağını hatırlatan Budak, EXPO'nun genç işadamları için fırsatlar taşıdığını kaydetti. Budak, " Türkiye'nin bugüne kadar aldığı en büyük organizasyon olan EXPO 2016 Antalya'da yapılacak. Bu büyük organizasyonla ilgili çalışmaları yakından takip edin ve görev alın" diye konuştu.

ANTGİAD Başkanı M.Okan Keşci ise, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Derneğin 117 üyesi bulunduğunu belirten Keşci, kentte sosyal hayatı ve ticareti geliştirmeye yönelik projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Başkan Budak, Keşci'ye "ATSO 2023 Vizyonu Arama" ve "Yerel Yönetimlerden Beklentiler" kitapçıkları ile "Geçmişten Günümüze ATSO" kitabı hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç İşadamları Atso Başkanı Budak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement