Genç Siyasetçiler Başarıyı Yerinde Gördü - Son Dakika
Yerel

Genç Siyasetçiler Başarıyı Yerinde Gördü

Genç Siyasetçiler Başarıyı Yerinde Gördü

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer ve beraberindeki üniversiteli gençlerden oluşan bir heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Yetkinşekerci’yi makamında ziyaret etti.

21.01.2014 15:24

AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer ve beraberindeki üniversiteli gençlerden oluşan bir heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Yetkinşekerci'yi makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen genç siyasetçiler, genç kadroların çalışma sistemini ve başarılarını yerinde gördü.

Gaziantep'in başarısını yerinde görmek için kentte bulunduklarını aktaran AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer, "Gaziantep son zamanlarda sanayisinin yanında kültür ve turizm alanında da birçok başarıya imza atmış bir şehir. Bu başarıda genç arkadaşlarımızın da büyük katkısını gördük. Bizler de genç siyasetçiler olarak bu çalışkan arkadaşlarımızı ziyaret edip onlardan başarının püf noktalarını öğrenmeye çalışıyoruz. Selami Yetkinşekerci AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı döneminden tanıyoruz ve bu başarısından dolayı kendisini kutluyoruz" dedi.

Genç kardeşlerimizle bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmanın mutluluk olduğunu belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Yetkinşekerci, "Hiçbir başarı tesadüf değildir. Yaptığınız işin hakkını veriyorsanız başarıyı kesinlikle yakalarsınız. Çalışmalarımızda başarı varsa bu başarıya vizyonu ile ön ayak olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Asım Güzelbey'dir. Gaziantep'imize gelen genç kardeşlerimize çalışmalarımızı ve kurumumuzun yapısı ile ilgili bilgiler aktardık. Genç kardeşlerimiz başarıyı yakalamak istiyorlarsa mutlaka çok çalışmalı ve çok çabalamalarıdır" diye konuştu.

Yetkinşekerci, heyete Gaziantep ile ilgili bilgilerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden bahsetti.

Heyet, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçen Kültür Yolu projesini ve Gaziantep'teki müzeleri gezdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Siyasetçiler Başarıyı Yerinde Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement