Gerede Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtıyor - Son Dakika
Yerel

Gerede Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtıyor

Gerede Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtıyor

Belediye Başkanı Ömer Baygın: "12 yıldır devam ettirdiğimiz sıcak aş kampanyamızdan günlük 350 400 ailemiz yani ortalama bin 500 2 bin kişi yararlanıyor"

19.07.2013 15:53

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, 12 yıldır devam ettirdikleri sıcak AŞ kampanyasından günlük 350-400 ailenin yararlandığını söyledi.

Belediye Aşevi'nde ihtiyaç sahipleri için başlatılan sıcak AŞ kampanyası kapsamında aşevini ziyaret eden Baygın, yaklaşık 12 yıldır bu geleneği sürdürdüklerini ve hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturduklarını anlattı.

Hayırseverlerin katkılarıyla aşevinde hazırlanan yemeklerin her gün binlerce kişiye ulaştığını ifade eden Baygın, şunları kaydetti:

"Gelenek haline getirdiğimiz ve 12 yıldır devam ettirdiğimiz sıcak AŞ kampanyamızdan günlük 350-400 ailemizin yani ortalama bin 500 - 2 bin kişi yararlanıyor. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bu vesile ile hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gerede Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement