Gerede'ye Yeni Fabrika Kuruluyor - Son Dakika
Yerel

Gerede'ye Yeni Fabrika Kuruluyor

Gerede\'ye Yeni Fabrika Kuruluyor

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni bir fabrika kurulacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Ömer Baygın yatırımcı firmaya teşekkür etti.

25.01.2012 17:44

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni bir fabrika kurulacağı belirtilirken, Belediye Başkanı Ömer Baygın yatırımcı firmaya teşekkür etti.

Her geçen gün daha yoğun talep gören Gerede Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni bir fabrika daha kuruluyor. Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'ı makamında ziyaret eden AKCENK Limited Şirketi yetkilileri, Organize Sanayi Bölgesine kuracakları Demir Çelik fabrikası hakkında bilgi verdiler. Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'a fabrika hakkında bilgi veren AKCENK yöneticileri, "Organize Sanayi Bölgesi'nde iki adet parsel satın aldık. Fabrikamızın inşaatını 2012 yılı içersinde bitirerek üretime geçmeyi amaçlıyoruz. Kütük demir imal edeceğimiz demir çelik fabrikamızda yaklaşık olarak 80 kişi istihdam etmeyi planlıyoruz. Bize her türlü imkanı sağlayan, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın ise AKCENK yöneticilerine yatırım için teşekkür ederek, "Bu bilgileri kamuoyu ile gerektiği kadar paylaşamadığımız için kamuoyunda yatırımcı konusuna sıkıntı var. Hiçbir çalışma yapılmıyor gibi bir kanaat var. Ancak bu doğru değil. Biz, milletvekilimiz, valimiz, kaymakamımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte Geredemiz'e sanayicilerimizi çekmek için çok önemli çabalar harcıyoruz. Hükümetimizin çıkardığı teşvik de önemli. Şu anda Gerede Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa bedelinin yüzde 50'si hibe olduğu için yatırımcıların ilgisinde artış var. Yeni yatırımcıların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gerede'ye Yeni Fabrika Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement