Gezici Sinema Çukurova'da - Son Dakika
Yerel

Gezici Sinema Çukurova'da

Gezici Sinema Çukurova\'da

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın...

08.08.2012 13:09

"Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan 38 il, 61 noktada 14 bin 500 kilometre yol katedip 36 milyon insanla buluşacak olan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması'nın 21. durağı Çukurova ilçesi oldu.

Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kimse Yok mu Derneği yöneticileri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile binlerce vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok mu Derneği'nin işbirliğiyle her gün 3 bin kişiye iftar yemeği verildiği 4 çadırdan biri olan iftar çadırında hemşehrileriyle birlikte iftar açan Zihni Aldırmaz, yine vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

İftar öncesi Kral Televizyonu'nun canlı yayın konuğu olan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın sesini tüm dünyaya duyurdu. İftar çadırları ve "Altın Koza Anadolu'nun Festivalidir" ve "Adana'dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda" sloganlarıyla yola çıkan gezici sinema ile ilgili bilgi veren Zihni Aldırmaz, ilgilerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.

Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın konseri ile başladı. Çağlayan Semazen Grubu'nun gösterisinden sonra, Hacıvat-Karagöz gösterisi özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti. Ünlü türkücü Gökmen, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle etkinlik alanını dolduranlara müzik ziyafeti çekti.

Sanatçı Gökmen'e çiçek veren ve etkinlik alanına gelenlere konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Bugün burada sizlerle birlikte iftarımızı açtık. Hepinizin huzurlu ve mutluluk içerisinde olduğunuzu görüyorum. İnşallah Ramazan Ayı sonuna kadar 100 bin kişi ile birlikte iftarımızı açmış olacağız. Kimse Yok mu Derneği ile birlikte sizlerleyiz. Bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi. Aldırmaz, sanatçı Gökmen'e çiçeği tüm Adanalılar adına verdiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra 'Anadolu Kartalları' filmi gösterime girdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gezici Sinema Çukurova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement