'Gıda Bankası'ndan Ayda 300 Aileye Yardım - Son Dakika
Yerel

'Gıda Bankası'ndan Ayda 300 Aileye Yardım

\'Gıda Bankası\'ndan Ayda 300 Aileye Yardım

Amasya'da yaptığı sosyal, kültürel ve yardım faaliyetlerle başarılı çalışmalara imza atan Hayatcan Derneği, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.2009 yılında kurulan derneğin yardımseverlerin desteğiyle her geçen gün daha da güçlendiğini ve...

10.10.2013 10:12

Amasya'da yaptığı sosyal, kültürel ve yardım faaliyetlerle başarılı çalışmalara imza atan Hayatcan Derneği, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

2009 yılında kurulan derneğin yardımseverlerin desteğiyle her geçen gün daha da güçlendiğini ve yardım kapasitesini artırdığını belirten dernek başkanı Cengiz Erdem, "Derneğimizin gıda bankasından her ay ortalama 300 aile gıda ihtiyacını karşılamaktadır" dedi.

Ramazan ayında 2 binin üzerinde ihtiyaç sahibi aileye ramazan paketi dağıttıklarını anımsatan Erdem, "Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Yardımsever halkımızın hisseleriyle almış olduğumuz kurbanları inşallah bayramın birinci günü kesip ikinci gününden itibaren şehrimizde kurban kesemeyen ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız" diye konuştu.

Yardımseverlere teşekkür belgesi verdiklerini belirten dernek başkanı Erdem, "Yapmış oldukları yardımlardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gıda Bankası'ndan Ayda 300 Aileye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement