Göksel Başarının Sırrını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Göksel Başarının Sırrını Açıkladı

Göksel Başarının Sırrını Açıkladı

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bizim derdimiz partimizin ikbalidir.

12.12.2015 16:25

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Bizim derdimiz partimizin ikbalidir. Bizim ikbalimizin partinin ikbalinden geride kalması lazım. Başarılı olmanın sırrı budur" dedi.

"AK Parti İlkadım İlçe 25. Danışma Meclisi Toplantısı" İlkadım Belediyesi Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nde (ÇAGEM) yapıldı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, toplantının açılış konuşmasını yaptı.

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, "Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bize gelen insanların talepleri var. AK Parti gönüllerin partisidir. Genel Başkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız bize bu düsturu böyle nakşetti ve biz de böyle devam ediyoruz. Ne söz verdiysek o sözün arkasında durmamız lazım. Biz AK Parti olarak istişare kültürünü şiar edinmişiz. Sokakta olanın bize, Ankara'da olanların ise vatandaşa ulaşması gerekmektedir. Sadece hükümetin değil, belediyelerin çalışmalarının da sokağa aktarılması gerekmektedir. Bu da bizi vatandaşla hükümet arasındaki bir konuma getirmektedir. İstişare toplantılarımızın en önemli unsuru budur. Biz burada vatandaşlarımızın ne istediğini bilmeliyiz ki, silsile yoluyla Ankara'ya ulaştırabilelim. Seçimlerde tüm teşkilatlarımız, olağanüstü çalıştı. Verilen oylar, milletin ferasetidir. AK Parti teşkilatlarının özverili ve büyük bir çaba göstererek gerçekleştirdiği çalışmaların; millete AK Parti'yi doğru anlatmanın neticesidir. Milletimize bir şeyler anlatmak gerekiyordu. Anlattık ve başarılı olduk. Önümüzdeki seçimlerde de daha iyilerini yapacağız. Bizim derdimiz partimizin ikbalidir. Bizim ikbalimizin partinin ikbalinden geride kalması lazım. Başarılı olmanın sırrı budur" diye konuştu.

Hükümet programının açıklandığını hatırlatan Göksel, "Bizim için, 'söylemleri seçim vaadi, bu vaatleri kimse yapamaz' dediler. Daha muhalefet liderleri dillendiremeden, bu vaatlerin gerçekleşeceği açıklandı. Asgari ücretin bin 300 TL olması, esnafa 30 bin TL can suyu kredisi, öğrenci bursları ve kredilerinin 400 TL ye çıkarılması gibi konular, 24 Aralık tarihinde bakanlar kurulundan geçerek gerçekleşecek. Biz bunları yapmak için bir şey yapmadık. Petrol ya da altın bulmadık. AK Parti çalıştı ve bu vaatler gerçekleşiyor. Yeni bütçe çalışmaları var. CHP kalıcı bütçe istemediği için CHP kalıcı bütçe istemediği için şuan 3 aylık bütçe çalışması yapılıyor. Yeni Anayasa için çalışmalar var. Buna da engel oluyorlar. Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmak istiyorlar deniliyor. Bunları söyleyenler, sizler de aday çıkartın, sizin adayınız başkan olsun. Başkanı vatandaş seçecek. Onlar biz olamıyorsak Recep Tayyip Erdoğan'da olmasın diyorlar. Biz doğruları yaparak, doğru hareket edip istikametimizi kaybetmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda bazı partililere teşekkür belgesi verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göksel Başarının Sırrını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement