Gölcük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gölcük'ten Kısa Kısa

Gölcük\'ten Kısa Kısa

Ramazan ayı nedeniyle ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenecek Tasavvuf Konserleri ve Sema Gösterileri

10.07.2013 12:20

Gölcük Belediyesi'nin her yıl Ramazan Şenlikleri çerçevesinde düzenlediği "Tasavvuf Konserleri ve Sema Gösterileri" 12 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, görüşlerine yer verilen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan ayının maneviyatını tüm ilçe halkına hissettirmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle tasavvuf  sanatçılarının ve semazenlerin katılacağı konser etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

Tasavvuf konserleri ve sema gösterisi 12 Temmuz Cuma günü Yazlık Ilıca önünde başlayacak ve 2 Ağustos Cuma günü Kapalı Pazar yerinde sona erecek.

Kur'an Tilaveti yapılacak

Gölcük Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştireceği diğer bir etkinlik ise "Kuran Tilaveti" programı olacak.

Etkinlik, dünuaca tanınmış hafızların katılımıyla 18 Temmuz Perşembe günü akşamı başlayacak.

Ali Tel, Adem Kemaneci, Ahmet Karalı, Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien, İran'lı Hafız Muhammed Tusi Kur'an ziyafeti verecek.

Cami ve türbe gezileri

Gölcük Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında İstanbul ve Bursa da bulunan cami ve türbelere gezi programı düzenliyor.

Ramazan ayı içerisinde 15 Temmuz pazartesi başlayacak geziler, belli aralıklarla devam edecek ve 30 Temmuz Salı günü sone erecek.

İstanbul'a ve Bursa'ya gidecek otobüsler Gölcük'ün farklı noktalarından kalkacak. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gölcük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement