Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Kalaycı'ya Plaket - Son Dakika
Yerel

Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Kalaycı'ya Plaket

Gönül Gözü Derneği\'nden Başkan Kalaycı\'ya Plaket

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret ederek, plaket takdim etti.

11.12.2013 15:29

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, engellilere yönelik hizmetlerinden dolayı Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret ederek, plaket takdim etti.

Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin ve dernek yöneticileri, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Engellilere yönelik hazırladıkları rapor hakkında bilgi veren Şahin, "Konya'da nüfusu 50 binin üzerinde olan ilçe belediyelerinin engellilere yönelik hizmetleri hakkında bir rapor hazırladık. Bu alanda Konya merkezdeki en başarılı belediyelerimizden biri de Meram Belediyesi. Başkanımıza hem teşekkür etmek hem de plaket takdim etmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz" dedi.

Engellilerin insan onuruna yakışır şekilde hizmet almalarını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve sosyal hayata uyumuna ilişkin hizmetleri sunmak için büyük gayret gösterdiklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, "Belediye olarak yaptığımız parklar, yol ve kaldırımlar ile diğer hizmet ve yatırımları engelli kardeşlerimizin de rahat kullanabilecekleri bir şekilde düzenliyoruz. Hobi bahçelerimizde de engelli vatandaşlarımıza yüzde 10'luk kontenjan ayırarak bu konuya ne kadar önem verdiğimizi örnek bir hizmetimizde daha göstermiş olduk. Her zaman büyük destek vererek spor yapmalarına katkıda bulunduğumuz engelli haltercilerimiz Nazmiye Muslu ve Yasemin Ceylan, elde ettikleri uluslararası başarılarla diğer engellilere de örnek oldular. Bu iki sporcumuzun adını taşıyan 2 spor tesisini geçtiğimiz yıl hizmete açtık. Engelli vatandaşlarımızın da aramızda olacağı engelsiz bir dünyada bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artması için çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gönül Gözü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Derviş Ahmet Şahin, engellilere yönelik yatırım ve hizmetlerinden dolayı Başkan Kalaycı'ya plaket takdim etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Gözü Derneği'nden Başkan Kalaycı'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement