Gtb, İlk Ortak Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Gtb, İlk Ortak Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Gtb, İlk Ortak Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ilk ortak yönetim kurulu toplantısını Nizip Ticaret Borsası ile yaptı.

13.09.2013 17:56

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ilk ortak yönetim kurulu toplantısını Nizip Ticaret Borsası ile yaptı. Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlandı.

Başkan Tiryakioğlu, yapılan ilk ortak yönetim kurulu toplantısının açılışında davetlerine icabet edip toplantıya katıldıkları için Nizip heyetine teşekkür ederek, "Ortak yönetim kurulu toplantımızı ilk kez Nizip Ticaret Borsası ile gerçekleştiriyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de bu toplantılarımızı ara ara devam ettirebilmeyi umuyorum. Daha önceki ziyaretlerimizde de belirttiğimiz gibi biz Nizip Ticaret Borsası'nı kendi borsamızmış gibi görüyoruz. Kendimizi tek borsa olarak niteliyoruz. Bu var olan birlikteliğimiz iyilikleri ve güzellikleri ile her şeyi birlikte paylaşmamızdan ileri gelmektedir. Şimdi bu toplantılar vasıtası ile kendimize her zaman belirttiğimiz Gaziantep'in sorunlarına tek ses ile çözüm bulma ve birlikte daha güçlü olma yeteneğini katmış oluyoruz. Bu bizim ilk toplantımız ve ben bunu bir kaynaştırma toplantısı olarak görüyorum. Bu toplantıların devamını diliyor, siz değerli misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum." dedi.

Başkan Tiryakioğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Strateji Geliştirme ve Borsalar Konseyi'ne seçilmesinden ötürü Nizip'in ve Gaziantep'in sorunlarını ve çözüm önerilerini Ankara'ya daha kolay, hızlı ve etkili iletebileceklerinden bahsederek, her türlü bilgi paylaşımına açık olduğunu asıl önemli olanın Gaziantep olduğunu söyledi.

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı da yaptığı değerlendirmede Gaziantep Ticaret Borsası ile tek vücut bir borsa olduklarını deklare ederek, "Ben öncelikle bizi yönetim kurulu toplantınıza davet ettikleri için başta başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Gaziantep Ticaret Borsası ile Nizip Ticaret Borsası kardeş borsalardır. Aynı bölgede aynı sektörlere hizmet eden borsalarız. Amacımız ilçemizin ve ilimizin gelişmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır. Borsalarımızın işlem hacimleri incelendiğinde antepfıstığı ve pamuk bizim ortak meselemiz ve sorunlarına birlikte çözüm bulmamız gerekmektedir. Tabi ki sizler ile birlikte el ele verip çalışmak bizim için gururdur. İlimizin ve borsalarımınız sorunlarının çözümünde birlikte hareket etmek ve bilgi paylaşımında bulunmak konusunda her türlü yardıma hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu toplantılar vesilesi ile üyelerimiz ve ilimiz ekonomisi için en faydalı kararları ortak olarak alabilir ve daha güçlü uygulayabiliriz. Bu nedenle sizlere davetinizden ötürü tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gtb, İlk Ortak Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement