Gümüşhane'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane’de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

26.02.2014 10:10

Gümüşhane'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Dr. Yusuf Mayda başkanlığında Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında idare birliğinin sağlanması, yapılan veya yapılacak olan işlerin gözden geçirilmesi ve kurumların birbiri ile koordineli bir biçimde çalışması konularını içeren toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Serhat Önder, Vali Yardımcıları Cahit Karatepe, Meral Uçar, Recai Karal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile kamu kurum ve kuruluşlarının İl Müdürleri ve yetkilileri katıldı.

Toplantıda, İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak, Sağlık Müdürlüğünün çalışmaları hakkında, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan Aile hekimliği ve Toplum Sağlığı Çalışmaları hakkında, Kamu Hastaneleri Birliği adına Dt. Yunus Yalçın ise sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde Gümüşhane'de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum yaptı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement