Güreş Ağasından Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı'ya Ödül - Son Dakika
Yerel

Güreş Ağasından Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı'ya Ödül

Güreş Ağasından Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı\'ya Ödül

Edirne’de yapılan 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediye sporcusu Fatih Atlı'ya, Samsun Güreş Ağası Av. Adem Güney tarafından ödül verildi.

15.07.2014 20:52

Edirne'de yapılan 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediye sporcusu Fatih Atlı'ya, Samsun Güreş Ağası Av. Adem Güney tarafından ödül verildi.

Samsun Yağlı Güreşleri Ağası Av. Adem Güney, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediye sporcusu Fatih Atlı ile antrenörü Bayram Ertan ve küçük orta küçük boyda tur atlayan Yücel Yazıcı'yı başarılarından dolayı birer altınla ödüllendirdi. Atakum Jaja Restoran-Cafe'de düzenlenen ödül töreninin ardından da iftar yemeği verildi. Ağa Adem Güney yaptığı konuşmada, "Fatih Atlı göğsümüzü kabarttı, bizi gururlandırdı. Biz Samsunlu olarak kendisinden son derece gururlandık. Tebrik ediyoruz. Samsun er yatağı, pehlivan yatağı, Yaşar Doğu'ların Gazanfer Özcan'ların çıkmış olduğu bir şehrimiz. Fatih altın kemeri Samsun'a getirdi. İnşallah 3 defa üst üste alarak bunun daimi olarak sahibi Samsun yapacak. Bundan dolayı kendisini ve yetiştiren Bayram hocamı tebrik ediyorum. Biz de çam sakızı çoban armağanı bu güzel günü kutlayalım istedik" dedi.

Fatih Atlı ise, "Biz güreş camiası olarak, güreşçiler, sporcular, ağalar, hakemler, seyirciler olarak bir bütünüz. Hepimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Bundan sonraki amacımız inşallah memleketimize altın kemeri ebedi olarak getirmek. Bundan sonraki çalışmalarımızı buna göre yapacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Bayram Ertan ve Yücel Yazıcı da Adem Güney'e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Fatih Atlı altın kemerini Adem Güney'in boynuna takarak, "İnşallah bundan sonra güreş ağalarımıza da altın kemer takacağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreş Ağasından Kırkpınar Başpehlivanı Fatih Atlı'ya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement