Gürteks Group ile Basın Mensupları Dostluk Maçı Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Gürteks Group ile Basın Mensupları Dostluk Maçı Yaptı

Gürteks Group ile Basın Mensupları Dostluk Maçı Yaptı
03.05.2008 16:46

Gaziantep'in Dev Şirketlerinden Gürteks Group ile Basın Mensupları Arasında Yaşanan Dostluk Maçı Neşeli Anlara Sahne Oldu.

Gaziantep'in dev şirketlerinden Gürteks Group ile basın mensupları arasında yaşanan dostluk maçı neşeli anlara sahne oldu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil sektöründe faaliyet gösteren Gürteks Group çalışanları, Gaziantep'te görev yapan gazetecilerle dostluk maçı yaptı. Gürteks Group'a ait bağ evindeki çim sahada oynanan karşılaşma, oldukça çekişmeli geçti. Gürteks Group Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Özkaya, Nurettin Özkaya ve Mesut Özkaya'nın da yer aldığı karşılaşma, 30'ar dakikalık iki devre halinde oynandı. İlk yarısı 4-4 berabere biten karşılaşmayı 9-8 Gürteks Group kazanırken, maç içerisinde oldukça neşeli anlarda yaşandı. Centilmence ve dostluk içerisinde geçen karşılaşmanın ardından, gazeteciler ve Gürteks çalışanları kokteyle katılıp yorgunluk attılar. Gürteks Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Özkaya, amaçlarının gazetecilerle kaynaşmak olduğunu ifade ederken, bu tür faaliyetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

(TB-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürteks Group ile Basın Mensupları Dostluk Maçı Yaptı - Son Dakika


Advertisement