Hamamönü Söyleşileri Ekim Ayı Programı Dopdolu - Son Dakika
Yerel

Hamamönü Söyleşileri Ekim Ayı Programı Dopdolu

Hamamönü Söyleşileri Ekim Ayı Programı Dopdolu

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'nde gerçekleştirilen kültür, sanat ve edebiyat söyleşilerinin Ekim ayı programı belli oldu.

01.10.2013 15:54

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'nde gerçekleştirilen kültür, sanat ve edebiyat söyleşilerinin Ekim ayı programı belli oldu.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiler bu ay da önceki aylar gibi yine sanat, kültür ve sohbet ile dopdolu. Yıl boyunca olduğu gibi Ekim ayında da dinleyiciler, birbirinden seçkin isimlerle keyifli saatler geçirecek, Hamamönü'nde akşamlar sohbetle aydınlanacak.

SANAT, EDEBİYAT, SOHBET VE MÜZİK

Siyasilerin, edebiyatçıların ve tanınmış pek çok ismin de ilgi gösterdiği söyleşilerde bu ay "Yoldaki ışıklar" başlıklı sohbeti ile Cahid-Necip Karakaya, "Başkent Edebiyat Sofrası" başlıklı sohbeti ile Mustafa Çelebi Çetinkaya, "Yeni medeniyete doğru" başlıklı sohbeti ile Prof. Dr. Hikmet Akgül Hamamönü söyleşilerinin konuğu olacak.

Avrasya Yazarlar Birliği Ekim ayında iki farklı günde sevenlerini ağırlayacak. 11 Ekim'de ilk önce "Arkeogenetik çalışmalar ve Türkler" konulu söyleşisiyle Yard. Doç. Dr. Osman Çataloluk deneyimlerini paylaşacak, ardından 25 Ekim'de "Yazarlık atölyesi çalışmalarında 5 yıl" konulu bir sohbet programı gerçekleştirilecek.

Hamamönü söyleşileri Ekim ayı programının diğer önemli isimleri ise her ay sevenlerini Hamamönü'nde buluşturan GESAM, Mehmet Nuri Parmaksız, Hayati İnanç, Irmak Alevi Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği, Mevlana Kültür ve Sanat Vakfı, HAMOY, Dünya Aşıklar Şairler Yazarlar Sanatçılar Dayanışma Yardım Derneği, Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tokat Dernekler Federasyonu ve Töre Dergisi olacak.

"Kırım Tatar müzik dinletisi" ile Kırım Derneği, "Bu sonbahar vurgunu" programı ile Cengiz Taşkent, "Urfa Türküleri" programı ile Güler Eroğlu ve Ati Türk Müziği Topluluğu ise yine Hamamönü'nde kulakların pasını silecekler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hamamönü Söyleşileri Ekim Ayı Programı Dopdolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement