Hayırsever İşadamından Spor Kulübüne Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İşadamından Spor Kulübüne Anlamlı Yardım

Hayırsever İşadamından Spor Kulübüne Anlamlı Yardım

İstanbul’da yaşayan Karslı işadamı Amatör lig takımlarından Doğugücü Spor Kulübü’ne bir takım spor malzemesi yardımı yaptı.

20.02.2014 15:55

İstanbul'da yaşayan Karslı işadamı Amatör lig takımlarından Doğugücü Spor Kulübü'ne bir takım spor malzemesi yardımı yaptı.

Kars Atatürk Stadında düzenlenen törenle spor malzemeleri kulüp yetkililerine ve sporculara teslim edildi. Amatör SporlarFedarasyonu Kars İl Başkanı Burhan Taş'ında hazır bulunduğu programda formalarını alan sporcular, bu tür desteklerin diğer iş adamlarına örnek olmasını istediler.

İstanbul'da yaşayan işadamı Gökhan Balcı, Kars 1'nci Amatör Küme takımlarından Doğugücü Spor'a eşofman, forma, şort ve çorap olmak üzere komple takım spor malzemesi desteğinde bulundu. ASKF Başkanı Burhan Taş, hayırsever işadamına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Taş, bu tür desteklerin diğer işadamlarına örnek olmasını temennisinde bulundu.

Takımlarına gönderilen spor malzemelerinden dolayı iş adamı Gökhan Balcı'ya teşekkür eden Doğugücü Spor Kulübü Başkanı Yıldıray Eyüp Özdemir'e, bu tür desteklerle Kars'ta amatör sporun nefes alacağını söyledi.

Daha sonra Doğugücü Spor Kulübü Başkanı Yıldıray Eyüp Özdemir, ASKF Başkanı işadamı Gökhan Balcı'ya verilmek üzere plaket verdi. Daha sonra sporcular formalarını sırtlarına geçirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İşadamından Spor Kulübüne Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement