Hendekli Güreşçiler Tarih Yazmak İçin İstanbul'da - Son Dakika
Yerel

Hendekli Güreşçiler Tarih Yazmak İçin İstanbul'da

Hendekli Güreşçiler Tarih Yazmak İçin İstanbul\'da

İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası'nda Hendek'i, Ensar Karabacak ve Kubilay Berk Yeni, temsil ediyor.

25.10.2013 10:32

İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası'nda Hendek'i, Ensar Karabacak ve Kubilay Berk Yeni, temsil ediyor.

İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksinde 27 Ekim'e kadar devam edecek olan Cumhuriyet Kupası Güreş Turnuvası'na çeşitli ülkelerden 200 sporcu katılıyor. Cumhuriyet Kupası Turnuvası'na Hendek'ten de, Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcuları 66 kiloda Ensar Karabacak ve 96 kiloda Kubilay Berk Yeni katılıyor. Hendek'e bir başarı daha kazandırmak için mücadele edecek olan güreşçiler Hendek adına tarih yazmaya devam edeceklerini belirttiler.

İstanbul'da düzenlenen 29'uncu Uluslararası Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Turnuvası'na katılan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Ensar Karabacak ve Kubilay Berk Yeni, turnuvaya antrenörleri Sefer Sarı, Zafer Başer ve Ebu Bekir Yılmaz nezaretinde sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, derece ile döneceklerini söylediler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hendekli Güreşçiler Tarih Yazmak İçin İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement