Her Müşterisinin Fotoğrafını Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Her Müşterisinin Fotoğrafını Çekiyor

Her Müşterisinin Fotoğrafını Çekiyor

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesindeki bir kahveci, çay içen her müşterisinin fotoğrafını çekerek iş yerinde sergiliyor Kahvede yaklaşık 400 müşterisinin fotoğrafını sergileyen Çiçek: "Fotoğraflarını gören müşterilerimiz mutlu oluyor.

25.04.2014 12:09

SEDAT KARA - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde kahve işleten Kadir Çiçek, çay içen her müşterisinin fotoğrafını çekerek iş yerinde sergiliyor.

Çektiği fotoğrafları önce masasında sergileyen Çiçek, yer kalmayınca iş yerinde pano oluşturdu. Panoda yaklaşık 400 müşterinin fotoğrafı bulunuyor.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1992'den bu yana kahvecilik yaptığını söyledi. 1993'te müşterilerinin fotoğraflarını çekmeye karar verdiğini ve fotoğraflarını ilk önce masa üzerinde sergilediğini belirten Çiçek, şöyle konuştu:

"Müşterilerin beğenmesi üzerine fotoğrafları pano haline getirdim. Her gelen müşterimin fotoğrafını çekiyorum. Uzun süre geçtikten sonra fotoğraflarını panoda gören müşterilerimiz mutlu oluyor. Bu fotoğraflar gelecek nesillere anı olarak kalacak. İşime devam ettiğim sürece fotoğraf albümünü büyütmeye çalışacağım."

Çiçek, gelecekte çocukların bu fotoğrafları görerek geçmişi daha iyi anlayacağını düşündüğünü vurguladı.

"Anılarımız, torunlarımıza kalacak"

Mahalle sakinlerinden 54 yaşındaki Hüseyin Çevik ise Kadir Çiçek'in yaptığı çalışmadan memnun olduklarını söyledi.

Çiçek'in fotoğraf çalışmasının müşterilerine verdiği önemi de gösterdiğini belirten Çevik, "Fotoğraflar sayesinde anılarımız, torunlarımıza kalacak. Kahveye gelen herkes bizi görecek" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Her Müşterisinin Fotoğrafını Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement