Hilvan Belediyesi'nin Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Hilvan Belediyesi'nin Çalışmaları Sürüyor

Hilvan Belediyesi\'nin Çalışmaları Sürüyor

Hilvan Belediyesi, üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçenin Bağlar Mahallesi'ne kilit parke taşı döşedi.

22.12.2013 13:39

Yıllardan bu yana Hilvan'da süre gelen alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne yönelik İlçe Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Kanalizasyon ve içme suyu gibi altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde üst yapı çalışmalarını devam ettiren Hilvan Belediyesi, ilçe geneline döşediği kilitli parke taşlarıyla ilçeyi çamurdan kurtarmaya çalışıyor.

Büyük nüfus yoğunluğuna sahip Bağlar Mahallesi'nde devam eden kilitli parke taşlarının döşenmesiyle ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:
"2009 yılından bu yana başlattığımız ve temelinde güzel bir Hilvan'ı amaçladığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Daha öce kış aylarında çamurla boğuşan vatandaşlarımızın sorununu çözmek için belediye olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Altyapısı biten bölgelerimizdeki ulaşımı kolaylaştırmak ve çamurdan arındırmak için kilitli parke taşı döşüyoruz. Hilvan'ın tamamına toplam 680 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyeceğiz."

Hilvan'da çamurlu sokak bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Bayık, "Yürüttüğümüz çalışmaların büyük bir oranı bitti. Bahçelievler ve Yeni Mahalle'de biten çalışmalarımız, Karacurun ve Bağlar Mahallesi'nde devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman sonra çalışmaların tamamı bitecek. Hilvan'a hayırlı uğurlu olsun "dedi.

Çamur nedeniyle vatandaşın zor şartlar altında yaşadığı Bağlar Mahallesi'nde yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Vatandaşlar yapılan hizmetten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hilvan Belediyesi'nin Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement