Hisarcık DSP'de Mehmet Ali Ataseven Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Hisarcık DSP'de Mehmet Ali Ataseven Güven Tazeledi

Hisarcık DSP\'de Mehmet Ali Ataseven Güven Tazeledi

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Demokratik Sol Parti'nin (DSP) olağan kongresinde, mevcut başkan Mehmet Ali Ataseven aynı göreve yeniden seçildi.

27.03.2013 12:43

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Demokratik Sol Parti'nin (DSP) olağan kongresinde, mevcut başkan Mehmet Ali Ataseven aynı göreve yeniden seçildi.

Hisarcık Maden İşçileri Sendikası lokalinde yapılan kongrede bir konuşma yapan Başkan Mehmet Ali Ataseven, Hisarcık DSP İlçe Yönetim Kurulu olarak dönemleri içerisinde bir genel, bir de yerel seçim geçirdiklerini söyledi. Ataseven "2009 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde ilçemizden il genel meclisi adayı, beldelerimizden Karbasan'da ise belediye başkanı adayı çıkararak partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bunların yanı sıra Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın direktifleri doğrultusunda yapmamız gereken tüm faaliyetlerde bulunduk. Yeni seçilecek Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla ilçemizde partimizin oy oranını arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kongreye katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. DSP Hisarcık ilçe kongresinin ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim " dedi.

Tek aday olan ve iki dönemdir başkanlık yapan M.Ali Ataseven, kayıtlı 17 delegeden 11'nin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise, Hüseyin Erdoğdu, Abdurrahman Şahin, Süleyman Çelik, Mehmet Esen, Mustafa Salıcı, Ahmet Çalışkan ve Süleyman Gökduman seçildiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık DSP'de Mehmet Ali Ataseven Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement