Hisarcık Yukarı Yoncaağaç Köyünde 1200 Kişiye 'Hayır Yemeği' - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Yukarı Yoncaağaç Köyünde 1200 Kişiye 'Hayır Yemeği'

Hisarcık Yukarı Yoncaağaç Köyünde 1200 Kişiye \'Hayır Yemeği\'

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Yukarı Yoncaağaç köyünde, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ' Hayır Yemeği'ne yaklaşık 1200 kişinin katıldığı bildirildi.

05.05.2012 19:07

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Yukarı Yoncaağaç köyünde, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ' Hayır Yemeği'ne yaklaşık 1200 kişinin katıldığı bildirildi.

Köy muhtarlığının verdiği hayır yemeği öncesi köyde Muhtar Mehmet Eroğlu başkanlığında oluşturulan 4 kişilik yardım komitesi tarafından köy halkından yaklaşık 4 bin lira nakdi yardım toplandı. Daha sonra 120 kilo et ile 40 kilo pirinçten pişirilen tas kebap, pilav, mercimek çorbası, ayrıca irmik helvası ve ayran köy meydanında toplanan davetlilere ikram edildi.

Yukarı Yoncaağaç köyü Muhtarı Mehmet Eroğlu, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri hayır yemeklerinin, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ederek, " Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz hayır yemeğine çevre ilçe ve köylerden büyük iştirak oldu. Yemek öncesi din görevlileri tarafından verilen dini sohbetlerin ardından mevlit okunup ilahiler söylendi ve topluca öğle namazı kılınıp dua yapıldı. Hayır yemeğine katılan ve katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Yukarı Yoncaağaç köyünde verilen hayır yemeğine Şeyhler Belediye Başkanı Alaaddin Ölmez, Hisarcık Esnaf Odası Başkanı Ali Tosun, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Fatih Çalışkan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ve davetliler katıldı.

(MU-EFE-

05.05.2012 18: 47: 18

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Yukarı Yoncaağaç Köyünde 1200 Kişiye 'Hayır Yemeği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement