HÜDA PAR'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR'dan Bayram Ziyareti

HÜDA PAR\'dan Bayram Ziyareti

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Diyarbakır'daki Kürdi parti ve oluşumları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

20.07.2015 14:10

HÜDA PAR Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Şükrü Aksoy ve il yönetimiyle birlikte Diyarbakır'daki Kürdi Parti ve oluşumları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

HÜDA PAR Türkiye-Kürdistan Demokrat Partisi (T-KDP), Partiya Azadiya Kurdistan (PAK), Hak ve Özgürlükler Partisi ve Tevger a Cıwanên Kurdistan (Tevger) gibi parti ve oluşumları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yapılan ziyaretlerde diyaloğun sıklaştırılması gerektiğine değinen Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, "Bayramları vesile kılarak aramızdaki diyalogları geliştirmeliyiz. Bütün fikir ve düşüncelerimizi bir tarafa bırakıp halkımızın ve dinimizin refahı ve huzuru için birleşmeli, bir araya gelmeli ve sorunlarımızı bu şekilde çözmeliyiz." Dedi.

Kürt halkının huzuru için birliğe çağrı yapan Genel Başkan Yardımcısı Turgut, "Kavgayla, gürültüyle, çatışmayla, öldürmeyle ve birbirimize saldırmakla hiçbir şeyi hiçbir şekilde inşa edemeyiz. İnşa etmenin yolu barıştan ve kardeşlikten geçer" diyerek birlik ve beraberliğe çağrı yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement