Hüseyin Korkmaz Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Korkmaz Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci

Hüseyin Korkmaz Lisesi\'nde Mezuniyet Sevinci

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Hayrabolu Hüseyin Korkmaz Lisesinden mezun olan 74 öğrenci kep atarak mezuniyet sevincini kutladı.

08.06.2013 14:03

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Hayrabolu Hüseyin Korkmaz Lisesinden mezun olan 74 öğrenci kep atarak mezuniyet sevincini kutladı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan okul Müdürü Metin Kırca, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek şunları kaydetti; Okulumuzda verilen eğitim ve öğrencilerimizin de sistemli, planlı çalışmalarıyla üniversite sınavlarında mutlak başarının yakalanması hedeflenmiştir. Buradan mezun olan öğrencilerimiz, örnek kişilikleri ve başarılı çalışmalarıyla her zaman üstlendikleri Hayrabolu Lisesi misyonunu ömürlerinin sonuna kadar başarıyla bulundukları her ortamda taşıyacaklar ve bunu hayatlarına da yansıtacaklardır. Mezun olan öğrencilerimize gelecek hayatlarında ve özellikle üniversite sınavlarında başarılar diliyorum. " dedi.

Mezuniyet töreninde 74 öğrenciye mezuniyet belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törene Kaymakam

Tamer Orhan, Belediye Başkanı Hasan İrtem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Remziye Korkmaz Eğitim Vakfı Başkanı Abdullah Damar ve aileleri katıldı. Tören sonrasında katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.

ME-MC

08.06.2013 13: 53: 21

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Korkmaz Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement