İl Emniyet Müdürü Doğan'dan Başkan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Emniyet Müdürü Doğan'dan Başkan Yazıcı'ya Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Doğan\'dan Başkan Yazıcı\'ya Ziyaret

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, ilçe ziyaret programları kapsamında Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

22.01.2014 15:45

Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, ilçe ziyaret programları kapsamında Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Osmancık Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz Zorlu ve İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan ile birlikte Osmancık Belediyesini ziyaret eden Doğan, başkan Yazıcı ile bir süre görüştü.

Osmancık'ın asayiş yönünden Çorum'un en sakin ilçelerinden biri olduğunu belirten Doğan; emniyet teşkilatının diğer kurumlarla istişare içinde bölge insanının huzuru ve güvenliği için özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazıcı, "Emniyet teşkilatımız toplumun refahı ve huzuru için gece-gündüz demeden özveriyle çalışıyor. Emniyet teşkilatımız zor bir görevi ifa ediyor. Bu zorluklar içinde vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet eden polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz." dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Emniyet Müdürü Doğan'dan Başkan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement