İl Genel Meclis Üyesi Güner, Akkışla'ya Yapılanları Anlattı - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclis Üyesi Güner, Akkışla'ya Yapılanları Anlattı

İl Genel Meclis Üyesi Güner, Akkışla\'ya Yapılanları Anlattı

Akkışla İl Genel Meclis Üyesi Osman Güner, AK Parti iktidarında Akkışla'ya yapılan yatırımları anlattı.

27.08.2013 13:54  Güncelleme: 14:12

Akkışla İl Genel Meclis Üyesi Osman Güner, AK Parti iktidarında Akkışla ilçesine yapılan yatırımları anlattı. 2009 yılında Akkışla'dan İl Genel Meclis üyesi olarak seçildiğini belirten Güner, AK Parti iktidarında kendisinin de çabaları ile Akkışla İlçesi'ne büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

4 yıllık geçen süre zarfında, ilçeye ve köylere gerek İl Özel İdare kanalı gerekse, genel bütçeden ayrılan paylarla Akkışla İlçesi'ne büyük hizmetler yapıldığını belirten Güner, şunları söyledi:

"Alevkışla Köy'ü hariç, 2009 yılından önce başlayan köy kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Köylerin büyük bir kısmının ihtiyacı kalmayacak şekilde, kilitli parke çalışmaları karşılandı. Arızalara ve mevsime bağlı olarak kesilmeler dışında, susuz hiç bir köyümüz kalmadı. Eskimiş ve görevini yapamayan su depoları da değiştirilmiştir. Bir çok köyümüze taşkın önleme kanalları yapılırken, merkez ilçe dahil olmak üzere, tüm köylere hayvan sulama sıvatları verildi. Vatandaşların parklarda ve camii önlerinde dinlenmesi için banklar yapıldı. İlçedeki çocukların daha iyi eğitim alabilmesi için yeni okullar ve ilave derslikler yapıldı.

2013 yılı yatırım programı ile tüm yollarımızda 1. ve 2. kat asfalt ve stabilize çalışmaları başladı. Bu hizmetlerle birlikte, Akkışla İlçesi'nde yıllardır yapılamayan yollarımız yapılarak, adete yol çalışma seferberliği başlatıldı. Akkışla İlçesi'nin makus tarihinde 2013 yılı bir dönüm noktası oldu. Yapılan hizmetler bununla da kalmayıp, daha bir çok hizmetler yatırım programına alınarak, proje çalışmaları yapılmaktadır."

Güner, hizmetlerin ilçeye gelmesi için yardımlarını ve gayretlerini esirgemeyen AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz başta olmak üzere, AK Parti Kayseri Milletvekillerine teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclis Üyesi Güner, Akkışla'ya Yapılanları Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement