"İlimiz Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir" - Son Dakika
Yerel

"İlimiz Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir"

"İlimiz Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir"

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "İlimiz güvenli ve huzurlu bir şehir, vatandaşlarımızın daha güvenli yaşamasını sağlamak bizlerin görevidir" dedi.

16.10.2012 13:01  Güncelleme: 13:07

Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "İlimiz güvenli ve huzurlu bir şehir, vatandaşlarımızın daha güvenli yaşamasını sağlamak bizlerin görevidir, bizler bu huzurun bozulmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Vali Öz, Amasya Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen, Toplum Destekli Polislik Kent Güvenlik Danışma Kurulu 2012 yılı ikinci toplantısına katıldı.

Toplantıya Vali Öz'ün yanı sıra Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Yardımcısı İsmail Akman, İl Jandarma Komutanı Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ve diğer daire müdürleri de eşlik etti.

Öz, burada yaptığı açıklamada, Kent Güvenlik Danışma Kurulu uygulamasının aslında güvenlik hizmetlerine yerel katılımı sağlamaya yönelik oluşturulmuş bir kurul olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Kent Güvenlik Danışma Kurulunun ileri vadedeki hedefi, İl Güvenlik Danışma Kurulu yani il geneli için alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi olacaktır. İleri ki aşamada inşallah ilin güvenlik stratejisi belirlenirken ve tedbirlerin alınmasında daha etkin daha sonuca bağlı kararlar alınmasını ümit ediyoruz. Bundan sonra emniyetle ve güvenlikle ilgili düzenlemelerde bu kurullar mutlaka dikkate alınacaktır. Trafik denetimleri ile ilgili konularda son dönemde hareketlilik olduğunu görüyoruz. Eskiye oranla daha yoğun bir denetim var. Vatandaşlarımızın kurallara uymasını sağlama konusunda tedbirlerimiz devam ediyor. İlimiz güvenli ve huzurlu bir şehir, vatandaşlarımızın daha güvenli yaşamasını sağlamak bizlerin görevidir, bizler bu huzurun bozulmasına fırsat vermeyeceğiz"

Muhabir: Cihan Okur

Yayıncı: Dilek Sezen - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'İlimiz Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement