İmzalar Uludağ İçin Atıldı - Son Dakika
Yerel

İmzalar Uludağ İçin Atıldı

İmzalar Uludağ İçin Atıldı

Bursa Kültür ve Sanat Derneği tarafından 'Uludağ Bursa'dan yönetilsin' temasıyla başlatılan kampanyada toplanan imzalar, ilgili kişi ve kurumlara iletilmek üzere Bursa Kent Konseyi'ne teslim edildi.

12.01.2012 12:21

Bursa Kültür ve Sanat Derneği tarafından 'Uludağ Bursa'dan yönetilsin' temasıyla başlatılan kampanyada toplanan imzalar, ilgili kişi ve kurumlara iletilmek üzere Bursa Kent Konseyi'ne teslim edildi.

Bursa Kültür ve Sanat Derneği üyesi tiyatro sanatçıları, Uludağ'daki yönetim karmaşasının sona ermesi ve tüm yetkilerin Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi için başlattıkları kampanyada toplanan imzaları, Bursa Kent Konseyi'ne teslim etti. Bursa Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Arda Mat, 'Uludağ Bursa'dan yönetilsin' adlı kampanyada çok sayıda imza topladıklarını ve vatandaşların bu desteğinin kendilerini mutlu ettiğini açıkladı. Gerek Bursa'dan, gerek şehir dışından ve yurtdışından yüzlerce imza topladıklarını anlatan Mat, "Gerek birebir, gerekse farklı iletişim araçlarıyla kampanyamıza katkı veren herkese teşekkür ediyoruz. Topladığımız imzaları, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala'ya teslim ediyoruz" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, imza kampanyasına destek verdiklerini söyledi. Türkiye'nin en önemli kış ve doğa sporları merkezi olan Uludağ'ın, Bursa ili sınırları içinde ve şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu ifade eden Pala, Uludağ'ın en iyi şekilde yönetilebilmesi için her türlü aksaklığın giderilmesi gerektiğini belirtti. Uludağ'ın Bursa'dan yönetilmesi noktasında yıllardır süren tartışmaların olduğunu hatırlatan Pala, "Bursalıların da bu süre içerisinde talepleri oluşmuştur. Yıllardır biriken sorunların hızlıca giderilmesi için Bursa'da oluşan genel kanaat, Uludağ'ın Bursa'dan yönetilmesi yönündedir. Bursa Kent Konseyi katılımcısı Bursa Kültür ve Sanat Derneği'nin 'Uludağ Bursa'dan yönetilsin' temalı kampanyasında, yüzlerce sembolik imza toplandı. İmzalar, Bursa Kent Konseyi başkanlığına teslime edildi. Bursa Kent Konseyi katılımcı dernek işbirliği çerçevesinde bizler de imzaları, Cumhurbaşkanlığı'na, Başbakanlığa, Bursa milletvekillerine ve özellikle Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na gönderiyoruz" diye konuştu.

Pala, Uludağ'ın Bursa'dan yönetilmesiyle ilgili kararların bir an önce çıkarılmasını beklediklerini de sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmzalar Uludağ İçin Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement