İncirliova Yetinmeyecek - Son Dakika
Yerel

İncirliova Yetinmeyecek

İncirliova Yetinmeyecek

Haftalar sonra galip gelen İncirliovanın Antrenörü Özçelik, Denizli İl Özel İdare maçında aldıkları galibiyetle yetinmeyeceklerini söyledi.

16.12.2013 16:37  Güncelleme: 22:19

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta haftalar sonra galip gelen İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, Denizli İl Özel İdare karşısında aldıkları galibiyetle yetinmeyeceklerini söyledi.

Lig başladığından bu yana hak ettikleri puanları bir türlü alamadıklarına dikkat çeken Özçelik, "Maalesef futbolda bazen adaletli sonuçlar alınamıyor. Bu adaletsizlikler de hep bize denk geldi. Bu da takım üzerinde ve taraftarlarımız açısından karamsar bir tablo oluşturdu" dedi.

Denizli İl Özel İdarespor'un maç öncesinde aldıkları sonuçlarla dikkat çeken bir takım olduğunu belirten Özçelik, "Maçın 60 dakikalık bölümünde akılımızı ve estetiğimizi kullanarak 3-0 öne geçtik. Tecrübesizlik ve 'maçı kazandık' psikolojisine bürününce skor bir anda 3-2'ye geldi. İyi bir reaksiyon gösterip farkı tekrar 2'ye çıkardık. Son 20 dakikada ise topun daha fazla bizde kalmasını sağlayarak tempoyu düşürdük. Oynayan-oynamayan tüm oyuncularımız birlik oldular. İnşallah ligin sonuna kadar bu oyunumuzu sergileyip hedeflediğimiz yerde bitiririz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İncirliova Yetinmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement