İpsala ilçesinde Altınyazı Karasaz Sulama Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya, çeltik sulamasında kullanmak için yenilenebilir enerji toplantısı yapılacağını söyledi.
Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarımsal sulamada maliyetin büyük bölümünü kapsayan elektrik enerjisini üretebilmek için İpsala'da Rüzgar türbinleri kurmak istediklerini belirterek, 'Türbinlerin maliyet amortisman bilgilerini üreticilerimize anlatabilmek için düzenleyeceğimiz toplantıya bölgemizdeki kooperatif yetkilileri ve çiftçilerimizi bekliyoruz' dedi.
Çetinkaya, 7 Haziran Pazartesi günü saat: 14.00 de İpsala Belediye Düğün Salonunda yapılacak toplantıya TWE Energy Şirket Müdürü Zafer Büyüksezer ve TWE Energy yüksek mühendis Heinz Günther Hillemann'ın konuşmacı olarak katılacağını bildirdi.
(AL-NA-ZZ) - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › İpsala'da Çeltikte Yenilenebilir Enerji Dönemi Toplantısı Yapılacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.