İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs tedbirlerini inceledi - Son Dakika
Yerel

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs tedbirlerini inceledi

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs tedbirlerini inceledi

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Beşiktaş, Saraçhane ve Taksim Meydanı'nda alınan tedbirleri inceledi. Vali Gül, İstanbul'da 40 tane toplantı ve yürüyüş yapılabilecek yasal meydan olduğunu belirterek, şimdiye kadar herhangi bir müracaat olmadığını söyledi.

30.04.2024 14:06

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Beşiktaş, Saraçhane ve Taksim Meydanı'nda alınan tedbirleri inceledi. Vali Gül, "İstanbul'da 40 tane toplantı ve yürüyüş yapılabilecek yasal meydanımız var. Şimdiye kadar bunlarla ilgili herhangi bir müracaat olmadı" dedi.

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi Beşiktaş, Saraçhane ve Taksim Meydanı'ndan alınan tedbirleri inceledi. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Vali Gül daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İstanbul Valisi Davut Gül, "1 Mayıs ile ilgili Emniyet Müdürümüz ile birlikte alınan tedbirleri yerinde inceliyoruz. Tek isteğimiz vatandaşlarımızın burnu kanamadan bu süreçte 1 Mayıs'ın anlamına uygun bir şekilde kutlanması. İstanbul'da 40 tane toplantı ve yürüyüş yapılabilecek yasal meydanımız var. Şimdiye kadar bunlarla ilgili herhangi bir müracaat olmadı. İstanbul'da bu saat itibariyle yasal olarak etkinlik yapmak için herhangi bir kuruluşun bir müracaatı olmadı. Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için güvenlik tedbirlerini en üst seviyede tutarak arkadaşlarımızla birlikte alana bakıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs tedbirlerini inceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement