İzaydaş Ailesi İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

İzaydaş Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

İzaydaş Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ın yönetici ve çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

07.07.2014 15:41

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ'ın yönetici ve çalışanları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Ailelerin bu yıl da yoğun ilgi gösterdiği Antikkapı Restoran'daki iftar yemeği öncesi salonu selamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Genel Müdür Muhammet Saraç, "Biz büyük bir aileyiz" dedi.

İZAYDAŞ'ın her yıl Ramazan ayının ilk cuma akşamı düzenlediği iftar organizasyonuna katılım yoğun oldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu iftar öncesi salonu selamlayıp farklı bir program için ayrıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Daire Başkanları, İştiraklerin Genel Müdürleri, İZAYDAŞ yönetim ve denetim kurulu üyeleri, TES-İŞ Sendikası Adapazarı Şube Başkanı ve şube yöneticileri, İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcıları ve birim müdürleri, çalışanlar ve ailelerinden oluşan yaklaşık 800 kişi birlikte orucunu açtı.

Geleneksel Osmanlı kostümleri ile katip ve katibe iftar yemeği öncesi misafirleri güler yüzle karşılarken, yemek boyunca Osmanlı şerbeti ile Osmanlı macunu ikramlarında özellikle çocuklar çok mutlu oldu. İZAYDAŞ'ın çevreci çocuk karakteri İZAYCAN ise ailelerden yoğun ilgi gördü, çocuklarla objektiflere poz verdi.

İftar programında İZAYDAŞ yönetimi, yıl içinde çalışanların doğum, düğün ve sünnet gibi özel zamanlarını küçük birer hatıra ile kutladı. Şirket çalışanlarından dünya evine giren Nebi Kılıç, Aynur Yama, bebekleri dünyaya gelen Cem Ergezer, Mustafa Kaya, Zafer Kayı ve Harun Kılıç, çocukları sünnet olan Evşen Kösem, Şenay Çınar, Nurdoğan Sevencan, Nurhan Keleş ve Mahir Sayan'a İZAYDAŞ logolu özel bir dijital albüm hediye edildi. İZAYDAŞ'ta 15. yılını dolduran çalışanlar Zafer Yalçın, Arif Levent, Erdinç Önal, İsmail Hakkı Üstün ve Salih Şahin, 10. yılını dolduran Mücahit Ayaz, Mahir Sayan ve Mehmet Özkaraaslan, 5. yılını dolduran Emin Erdem, İbrahim Cem Okanalp, Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Uludağ ve Genel Müdür Muhammet Saraç'a yıldönümü plaketi takdim edildi.

Genel Müdür Muhammet Saraç, geleneksel iftar programında yaptığı konuşmada, katılım sağlayan tüm çalışan ve ailelerine teşekkür etti. Başarının iyi bir aile düzeni ile bağlantılı olduğunu belirten Saraç, "Büyükşehir belediyemiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız, sendikamız, taşeronlarımız hepimiz büyük bir aileyiz" diye konuştu. İftar yemeğinin ardından program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzaydaş Ailesi İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement