İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması

KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

07.02.2015 18:25

KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, KOTKO Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu'nu ağırladı. Site Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Cankan, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Hocaoğlu, Levent Kırıkoğlu, Birol Öztürk, Süleyman Bodu, Tevfik Kozan ve Ekrem Dündar' ı ağırlayan Başkan Doğan, "Şehirdeki ticari hayatın gelişmesi için yeni müşterilerin gelmesi şart" dedi.

Başkan Doğan, "Toptancı kardeşlerimizin özellikle şehrimizdeki gıda sektörüne çok önemli katkıları oluyor. Bizim de son derece önemsediğimiz bir ticaret alanı. Özellikle onların daha iyi koşullarda hizmet verebilmelerini arzu ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Zaman zaman ağır tonajlı araçlara bağlı site bölgesinde ki çevre yollarda ve ara yollarda bozulmalar oluyor. Bizde imkanlarımız doğrultusunda kendilerine sorunların çözümüyle ilgili destekler veriyoruz" şeklinde konuştu.

Şehrin ticari hayatının arttırılmasının dışarıdan yeni müşterilerin getirilmesine bağlı olduğunu vurgulayan Başkan Doğan, "Şehrin ticari hayatında herkese yansıyan bir ciro artışının olmasını istiyorsak, şehir dışından şehrimize yeni müşterileri getirmek için çalışmalar yürütmeliyiz. İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak bu konuya sürekli kafa yoruyoruz. Şehrimizi turizme hazırlıyoruz, otellerin, hastanelerin, yeni işletmelerin açılması için her türlü desteği veriyoruz. Yeni yapılan bu hizmet alanlarının hepsi şehrimize dışarıdan gelenlerin, her noktada harcama yapması, yeni ekonomik getiriler demektir" diyerek bu durumun bütün sektörlere katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement