Jandarmadan Kadınlar Gününde Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Kadınlar Gününde Örnek Davranış

Jandarmadan Kadınlar Gününde Örnek Davranış

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Çanakkale Savaşlarının 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 100 kadın sürücü ve yolcuya çiçek armağan edip çiçek ve kolonya ikramında bulundu.

08.03.2015 17:12

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Çanakkale Savaşlarının 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 100 kadın sürücü ve yolcuya çiçek armağan edip çiçek ve kolonya ikramında bulundu.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Çanakkale Savaşlarının 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 100 kadın sürücü ve yolcuya çiçek armağan edip çiçek ve kolonya ikramında bulundu. Trafik Tim Komutanı Jandarma Ast. Murat Dilek ve Uzman Jandarma Ufuk Kara trafik uygulamasında durdurdukları araçlarda bulunan kadın sürücü ve yolcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek armağan ettiler. Ayrıca şeker ve kolonya ikramı da yapan trafik personeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan kadına karşı şiddete son çağrısı yapan el broşürleri dağıttılar. Yapılan uygulamadan oldukça memnun oldukları görünen kadın sürücülerden Dilek Tolu Can jandarma trafik personelinin yapmış olduğu bu jest karşısında çok duygulandığını beyan ederek " Son zamanlarda kadına karşı şiddetin yoğun yaşandığı günümüzde jandarmanın bu yaklaşımı bize güven verdi. Astsubayımız Murat Dilek ve Uzman Jandarma Ufuk Kara beylere çok teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Kadınlar Gününde Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement