Jandarmadan Öğrencilere Trafik Dersi - Son Dakika
Yerel

Jandarmadan Öğrencilere Trafik Dersi

Jandarmadan Öğrencilere Trafik Dersi

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri Trafik Haftası nedeniyle öğrencileri bilgilendirmek amacıyla okullarda eğitim düzenledi.

14.05.2014 16:01

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri hem Jandarmanın 175. Yılı hem de Trafik Haftası nedeniyle öğrencileri bilgilendirmek amacıyla okullarda eğitim düzenledi. Eğitimlerde öğrencilere trafik eğitimleri verildi.

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri ilk ve ortaokuldaki öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla trafik eğitimleri verdi. İzmit İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Abdurrahman Özçelik, Uzman Jandarma Çavuş Akif Taşır, Alikahya Karakol Komutanı Murat Dölek, öğrencileri trafik konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla İzmit Solaklar Köyü ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimleri verdi. Okul Müdürlüğünü Köksal Karakuş'un yaptığı, 8 ayrı köyden 78 öğrencinin taşımalı sistemle her gün okula gelip gittiği ve toplam 160 öğrencinin bulunduğu Solaklar Ortaokulu'nda verilen trafik eğitimlerinde çocuklara Türk bayrağı, tişört ve trafik kurallarını anlatan broşürler dağıtıldı.

Eğitimde Türkiye'deki trafik kazalarının insan hatalarından kaynaklandığını belirten Jandarma Kıdemli Başçavuş Özçelik, öğrencilerin her zaman trafik kurallarına uymasını, araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, varsa yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini söyledi. Öğrencilere trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymalarını söyleyen Özçelik, öğrencilere kendilerini dinledikleri için teşekkür etti.

Etkinlik sonunda jandarma ekipleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarmadan Öğrencilere Trafik Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement