Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları'nın İcra Komiteleri Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları'nın İcra Komiteleri Seçimleri Yapıldı

Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları\'nın İcra Komiteleri Seçimleri Yapıldı

Konya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları’nın İcra Komiteleri seçimleri yapıldı.

13.01.2015 10:05

Konya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları'nın İcra Komiteleri seçimleri yapıldı. Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hatice Mendi ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serhat Yaya'ya başarılar diledi.

Konya Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri KTO'da gerçekleştirildi. Kurullara üye seçmenlerin oy kullandığı seçimde altı asil ve altı yedek üye seçildi.

Seçimler sonucunda Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine Hatice Mendi, Bilge Afşar, Ayşe Betim Ulular, Aysun Nurullahoğlu, Aysel Kalmaz, Ayşe Tutar, Aysun Çınar, Banu Bağrıaçık, Şeyma Ayhan, Zehra Ceylan, Döndü Çoban, Ebru Cumbul, Hatice Duran, Hatice Esra Göktepe, Münevver Yalçınkaya; Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine de Serhat Yaya, Mehmet Akdaş, İsmail Hakkı Karaca, Abdullah Topatan, Ali Çiftçi, Mustafa Kiriş, Süleyman Saraç, Abidin Özkul, Cafer Onur Keskin, Faruk Yılmaz Kanat, Abdullah Sami Acar, Şamil Ersin Güngör, Osman Karadeniz, Sami Karabacak, Fatih Ayten seçildi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, yapılan seçimler sonucunda göreve yeniden seçilen Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hatice Mendi ve görevi devralan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serhat Yaya'ya başarılar diledi.

Öztürk her iki kurulunda ülkemizdeki kadın ve genç girişimcilerin artırılması, girişimcilik kültürün geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılması açısından büyük önem taşıdığına dikkati çekerek her iki kurulunda bu alanda önemli çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.

Konya'daki Kadın ve Genç girişimciler Kurulu'nun büyük fedakarlıklar göstererek özveri içerisinde çalıştıklarına dikkati çeken Öztürk, bu yeni dönemde her iki kurulumuza da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki her iki kurulumuzun icra komiteleri Konya'daki gençlerimizin ve kadın girişimcilerimizin sayılarının artmasına, girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasına büyük katkılar sağlayacaktır" diyerek kurullara seçilenlere başarılar diledi.

Konya Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Hatice Mendi, yeni dönemde yoğun bir faaliyet programı ile çalışacaklarını dile getirerek, "Bugüne kadar Kadın Girişimcimler Kurulu olarak birçok etkinlikte bulunduk. Bundan sonra da bu faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Bu yıl yeni etkinlikler yapacağız. Yeni iş kurmak isteyen iş hayatına atılmak isteyen bayanlarımıza yol göstereceğiz. Onların iş kurmalarına yardımcı olacağız. Girişimci sayısını artırmaya gayret edeceğiz. Evinde üretim yapmak isteyen hanımlara özel çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serhat Yaya da, genç girişimcilerin önünü açacak projelere imza atacaklarını, genç girişimci sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Bu yeni dönemde genç girişimcilerimizin sayısını artıracak çalışmalar yapacağız. Hedefimiz girişimci kültürünün oluşturulması ve girişimci sayımızın artırılmasıdır. İnşallah ülkemizin geleceği gençlerimize girişimcilik konusunda büyük katkılar sağlamayı istiyoruz" diye konuştu.

Her iki kurulun başkanı da bu süreçte desteklerini esirgemeyen Konya Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları'nın İcra Komiteleri Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement