Kadirli'de Emniyetten Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kadirli'de Emniyetten Huzur Toplantısı

Kadirli\'de Emniyetten Huzur Toplantısı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısı düzenledi.

27.09.2013 14:22  Güncelleme: 14:36

Kadirli ilçesinde emniyet müdürlüğü tarafından huzur toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, Özel İdare İş Hanı 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyerek, her zaman destek olacaklarını söyledi.

İlçede huzur ve güvenin sağlanmasında emniyet kadar muhtarların da önemli bir göreve sahip olduğunu ifade eden Ayhan, şöyle konuştu:

"Polis ile vatandaş arasındaki en büyük değer muhtarlardır. Muhtarın önemi, halkın polise ya da polisin halka ulaşması açısından önemlidir. Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar iyi bir iletişimi halkla yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür. İlçemizdeki en önemli konuların başında trafik geliyor. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapacağına inanıyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitimlerini huzurlu ve güvenli bir ortamda sürdürebilmelerini birlikte sağlayacağız. Özellikle okul önlerindeki çalışmalarımızı arttıracağız."

Kaymakam Necip Çakmak ise ilçenin en önemli taşlarının muhtarlar olduğunu ve ilçede güvenli ortamın sağlanmasında ve suçların önlenmesinde polis-vatandaş işbirliğinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Kadirli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Akdoğan ise mahallerde sorunların olabileceğini belirterek, önemli olanın bu sorunların kısa zamanda çözülmesinde büyük fayda olacağını söyledi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadirli'de Emniyetten Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement