Karaman'da Doktorlardan Kınama - Son Dakika
Yerel

Karaman'da Doktorlardan Kınama

Karaman\'da Doktorlardan Kınama

Karaman'da bir grup doktor, Gaziantep'te bir doktorun uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybetmesini basın açıklaması yaparak kınadı.

19.04.2012 15:02

Karaman'da bir grup doktor, Gaziantep'te bir doktorun uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybetmesini basın açıklaması yaparak kınadı.

İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanarak olayı kınayan doktorlar adına açıklamayı okuyan Dr. Hasan Çetinkaya, "2 gün önce tüm milletçe üzüntüyle karşıladığımız bir olay yaşadık. Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde çalışan arkadaşımız Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Ersin Arslan bir hasta yakını tarafından bıçaklanmak suretiyle katledildi. Görevi başında şehit olan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyor, fedakarca ve özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın başı sağolsun diyoruz. Karaman İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak, bu feci olayı şiddetle kınıyor, kendinin bilmeyen bir kişinin yaptığı yanlışları tüm vatandaşlarımıza mal ederek yapılan eylemleri tasvip etmediğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.

Açıklamanın sonunda doktorlar öldürülen meslektaşı için Fatiha okuyarak, dua etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman'da Doktorlardan Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement