Karaosmanoğlu: "Muhtarlar Mahallelerin Belediye Başkanıdır" - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu: "Muhtarlar Mahallelerin Belediye Başkanıdır"

Karaosmanoğlu: "Muhtarlar Mahallelerin Belediye Başkanıdır"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Ali Paşa Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını makamında misafir etti.

21.01.2015 11:41

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Ali Paşa Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını makamında misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Muhtarı Yaşar Doğan ve azalarını makamında konuk etti. Başkan Karaosmanoğlu'nun dikkatle dinlediği muhtar Yaşar Doğan, Mehmet Ali Paşa Mahallesi'ne yapılan hizmetlerin yanı sıra planlanması gereken çalışmalar hakkında da bilgi aktardı. Başkan Karaosmanoğlu da ziyarette, "Muhtarlarımız, kendi mahallelerinin belediye başkanıdır. Çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Ben muhtar arkadaşlarımızın yaptığı göreve bu şekilde bakıyorum" dedi.

Muhtarların belediyecilik hizmetleri anlamında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Sahada muhtarlarımız bizi hizmetlerin yapılmasında yardımcı olan, eksik noktaları bize derhal bildiren ve daha verimli proje üretmemize katkı sağlayan bir yol arkadaşımız olarak görüyorum. Bizlerin ve özellikle belediyelerin üretim ve hizmet noktasında kılcal damarlarısınız. Muhtarlarımız gördüğü eksiklikleri önem sırasına göre belirleyerek, çalışmalarımıza yön ve hız kazandırması yerinde olacaktır. Gerek Büyükşehir gerek ilçe belediye hizmetlerinde bu anlayış tam yerleştiğinde ortaya daha verimli işlerin çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günümüz çağında iletişim kanallarının yeterliliğini de dile getirerek, "Muhtarlarımızın her türlü sorunlarına müdahale edebilmek ve onlarla sağlıklı iletişim kurabilmek için, iletişim kanallarını hiçbir zaman kapatmadık. Her zaman ulaşılır olduk. Bir telefon kadar yakın olduğumu buradan hem siz hem de tüm muhtarlarımıza iletmek isterim. Muhtarlarımıza karşı önyargılarımız olamaz. Siyasi angaje olmadan bizler nasıl eşit hizmet veriyorsak, muhtarlarımız da bu şekilde hareket etmelidirler. Tek amaç mahallenize hizmet etmek olmalıdır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu: 'Muhtarlar Mahallelerin Belediye Başkanıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement