Karate Şampiyonasına Milli Takım Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Karate Şampiyonasına Milli Takım Damga Vurdu

Karate Şampiyonasına Milli Takım Damga Vurdu

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda toplam 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Karate Milli Takımı, genel sıralamada da şampiyon oldu.

13.05.2013 15:22

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda toplam 10 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Karate Milli Takımı, genel sıralamada da şampiyon oldu. Dünya şampiyonu Fransa'nın önünde ilk sırayı alan Karate Milli Takımı, 28 yıldır katıldığı Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez genel sıralamada birinciliği kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü karatecileri, milli takımın başarısında büyük söz sahibi oldu. Avrupa şampiyonu olan Tuba Yenen ile Avrupa üçüncüsü olan Bahar Erşeker'in ardından bir madalya da kata dalında Mehmet Yakan'dan geldi. 45 ülkeden toplam 703 sporcunun katıldığı şampiyonanın son gününde tatamiye çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Mehmet Yakan, üçüncülük maçında Rus rakibi M. Ksenefontov'u 5-0 mağlup ederek bronz madalya kazandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karate Şampiyonasına Milli Takım Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement