Karayalçın, Adıyaman'da CHP'nin Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Karayalçın, Adıyaman'da CHP'nin Seçim Çalışmalarına Katıldı

Karayalçın, Adıyaman\'da CHP\'nin Seçim Çalışmalarına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Adıyaman’da partisinin seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır’a destek verdi.

27.03.2014 16:54

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Adıyaman'da partisinin seçim çalışmalarına katılarak Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır'a destek verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Adıyaman'da partisinin belediye başkan adaylarına destek verdi. Murat Karayalçın beraberinde CHP İl Başkanı Bilal Doğan ile birlikte ilk olarak Tut İlçesine gitti. Burada CHP Belediye Başkan adayı Cemal Avcı'ya destek veren Karayalçın, partililere seslendi.

Karayalçın daha sonra Besni ilçesine geçerek CHP Belediye Başkan adayı Fahri Sertel'e destek verdi.

Karayalçın daha sonra Adıyaman'a gelerek CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır'ın seçim bürosunda bir konuşma yaptı. Murat Karayalçın, 1994 yılında Adıyaman'dan aday olduğunda ve Adıyaman'ın fahri hemşeri olduğunu belirterek "Görüyorum ki Adıyamanlı hemşerilerim bugün 30 Martın zaferi kutlayacak güce kavuşmuşlar. Ne güzel bir tablo inanın çok duygulandım. Yolda gelirken arkadaşlarıma Adıyaman'da seçimin ne durumda olduğunu sorduğumda bana seçimi Adıyaman halkının büyük teveccühüyle kazandıklarını söylediler. Şimdi görüyorum ki az bile söylemişler. Şimdiden 30 Mart zaferiniz kutlu olsun" dedi

CHP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır ise Eski Genel Başkan Murat Karayalçın'ın gelişinin kendilerine güç verdiğini belirterek; "Sayın Murat Karayalçın Adıyaman'a gelişiyle bize büyük bir destek verdi. Adıyaman halkı bağrına bastı. Hemşerilerimin bu coşkulu karşılaması kendisini duygulandırdı. İnşallah 30 Martta ki seçimlerde de başarıyla çıkarak bunu taçlandıracağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karayalçın, Adıyaman'da CHP'nin Seçim Çalışmalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement