Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Kartepe\'de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepe halkının Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." dedi.

28.10.2013 17:18  Güncelleme: 17:19

Kartepe İlçesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile gerçekleştirildi. Tebrik kabul töreni ise yarın saat 10.00'da Kaymakam Ayhan Durmuş'un makamında gerçekleştirilecek.

Kartepe Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin ile gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yıl dönümü kutlamalarında ilçe protokolü eksiksiz hazır bulundu. Çelenklerin sunumu ardından bir dakikalık saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşı ile birlikte şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, "Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyet'in 90. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, Kartepe halkının Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement