Kavaklıdere Belediyesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika
Yerel

Kavaklıdere Belediyesi Yeni Binasına Taşındı

Kavaklıdere Belediyesi Yeni Binasına Taşındı

Kavaklıdere Belediyesi, yapımına yaklaşık 9 ay önce başlanan ve 1.5 Milyon Türk Lirası'na mâl olan yeni hizmet binasına taşındı.

01.11.2013 11:18

Kavaklıdere Belediyesi, yapımına yaklaşık 9 ay önce başlanan ve 1.5 Milyon Türk Lirası'na mal olan yeni hizmet binasına taşındı.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, çağa uygun bir binayı ilçeye kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kavaklıdere ilçesinde 9 ay önce yapımı için adım atılan belediye binasında son hazırlıklar geçtiğimiz hafta içinde yapıldı. Hafta içi hizmete giren belediye binası birçok özelliği ile dikkat çekiyor. Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Yeni Hizmet Binası'nın faaliyete başlaması ile ilgili olarak "Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet alanı genişleyecek olan Kavaklıdere Belediyesi hizmet binasının bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızın belediyemizi evi olarak görmesini, her türlü istek, dilek ve müracaatları için kapılarımızın her zaman açık olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum" şeklinde konuştu. Bina açılış programının toplu açılış töreni kapsamında olacağı yönünde çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Bozyer "bugüne kadar yapılan hizmetler ve binalar için 10 yıllık bir toplu açılış töreni için çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi daha ileriye götürmek için bu güne kadar olduğu gibi tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu hizmete talip olan arkadaşlara başarılar dilerim. İlçemizi daha da ilerilere götürmek hepimizin görevidir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavaklıdere Belediyesi Yeni Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement