Kaymakam Baysal, Sincik ile Vedalaştı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Baysal, Sincik ile Vedalaştı

Kaymakam Baysal, Sincik ile Vedalaştı

Sincik Kaymakamı iken Trabzon'un Arsin Kaymakamlığına atanan Ergün Baysal, Sincik'ten ayrıldı.

14.08.2013 10:48  Güncelleme: 10:50

Adıyaman'ın Sincik Kaymakamı iken Trabzon'un Arsin Kaymakamlığına atanan Ergün Baysal, Sincik ilçesinden ayrıldı.

Trabzon'un Arsin Kaymakamlığı'na atanan Sincik Kaymakamı Ergün Baysal'ın onuruna Sincik'te görev yapan kurum amirleri tarafından veda gecesi düzenlendi. Sincik Ortaokulu bahçesinde düzenlenen veda gecesine; kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşundan temsilciler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş, Ergün Baysal'in iki yıllık görev süresince, verimli bir çalışma sergilendiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Hasari Altıntel ise konuşmasında, Sincik halkına yaptıkları hizmetlerden dolayı Kaymakam Baysal'a teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Kaymakam Ergün Baysal, kamu hizmetlerinin ilçe bazında yürütülmesinde etkili bir mücadele sergilediklerini belirterek, "Ne mutlu ki iki senelik görev süresi sonunda büyük bir mutlulukla buradan ayrılmanın heyecanını yaşıyorum. Bu zaman zarfı içerisinde mülki idare amirinin temel vazifesi olarak kamu kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlama, Kaymakamlığımızı vatandaşımızın ulaşabileceği bir kapı haline getirme, vatandaşlarımızla ilişkiler bağlamında hemhal olabilme, onların acılarında sevinçlerinde mümkün mertebe yan yana olabilme ve kamu hizmetlerinin ilçe bazında yürütülmesinde etkili bir mücadele sergileme, eksikliklerin tespitinde bulunma ve bu sorunları nasıl bir şekilde vatandaşımızın lehine çözebiliriz diye bir gayretin ve uğraşın içerisinde bulunduk. Yaptığımız çalışmalar milletimizin gönlünde yer bulmuştur. Şahsıma düzenlediğiniz bu yemekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hasari Altıntel Sincik İlçesine yaptığı hizmetlerden dolayı 'Fahri Hemşerilik' belgesi verdi. Kurum Müdürleri adına Yazı İşleri Müdürü Ramazan Turan, Sincik halkı adına da Sincik eşrafından Ramazan Keskin Kaymakam Baysal'a teşekkür plaketi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Baysal, Sincik ile Vedalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement