Kaymakam'dan Sungurlu Myo'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam'dan Sungurlu Myo'ya Ziyaret

Kaymakam\'dan Sungurlu Myo\'ya Ziyaret

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

25.10.2013 15:23

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından Kaymakam Osman Beyazyıldız'a Sungurlu Meslek Yüksekokulu'nun geçmişi, mevcut durumu ve hedeflerine yönelik olarak bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, ihale aşamasına gelen ve önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağı Hitit Üniversitesi Sungurlu Kampusu için desteklerini beklediklerini belirtti. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif tarafından, kampus maketi üzerinde master plan hakkında Kaymakam Beyazyıldız'a bilgi verildi.

Kaymakam Osman Beyazyıldız'da Üniversitelerin bulundukları bölgelerde bilgi desteği, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda çok önemli olduklarını, bu anlamda Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunun da Sungurlu için önemli bir değer olduğunu belirtti.

Mevcut binanın Yüksekokul için çok yetersiz olduğunu söyleyen Kaymakam Beyazyıldız, Sungurlu Kampusunda son zamanlarda büyük mesafeler alındığını, inşaat çalışmalarının da kısa sürede başlamasının çok önemli olduğunu ve bunun başarılacağına inandığını söyledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam'dan Sungurlu Myo'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement