Bakan Tekin'in öfkelendiği anlar! Mikrofonu uzaklaştırıp muhabire sitem etti - Son Dakika
Eğitim

Bakan Tekin'in öfkelendiği anlar! Mikrofonu uzaklaştırıp muhabire sitem etti

Yeni eğitim müfredatı Talim ve Terbiye Kurulu tarafından onaylandı. Müfredatın onaylanmasıyla ilgili gazetecilerle bir araya gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuya ilişkin muhabiri sorduğu soruya sinirlenip mikrofonu uzaklaştırdı.

24.05.2024 15:39

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e, kabul edilen yeni müfredatla ilgili soru sormak isteyen muhabir Ayşegül Altın, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Uzatılan mikrofonunu eliyle iterek uzaklaştıran Tekin, "Bu kadar insanın hakkını gasp etmeye hakkınız yok" sözleriyle tepki göstererek yoluna devam etti.

YENİ MÜFREDAT KURUL ONAYINDAN GEÇTİ

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adı verilen yeni müfredat için iletilen tüm görüş ve önerilerin öğretim programlarına yansıtıldığını, yeni müfredatın Talim ve Terbiye Kurulu onayından geçtiğini duyurdu.

MUHABİRİN MİKROFONUNU UZAKLAŞTIRDI

İstanbul Yedikule'de bir etkinliğe katılan Bakan Yusuf Tekin'e müfredatla ilgili bu açıklamanın ardından soru yöneltildi. Ancak Tekin, sinirlenerek muhabir Ayşegül Altın'ın uzattığı mikrofonu eliyle uzaklaştırdı.

"BU KADAR İNSANIN HAKKINI GASP ETMEYE HAKKINIZ YOK"

Tekin, muhabire dönerek ,"Çok demokratik biçimde size diyorum ki haber alma hürriyetinizi saygıyla karşılıyorum. Sizin sorduğunuz soruyla ilgili basın açıklaması yapacağım. Siz de buyurun gelin konuşalım. Bu kadar insanın hakkını gasp etmeye hakkınız yok." ifadelerini kullandı.

Muhabir ise karşılaştığı tepki karşısında Yusuf Tekin'e "Zor bir soru değil, müfredatla ilgili" yanıtını verdi ancak "Arkadaşlar lütfen diyorum" cevabını aldı.

Bakan Tekin\'in öfkelendiği anlar! Mikrofonu uzaklaştırıp muhabire sitem etti

Son Dakika Eğitim Bakan Tekin'in öfkelendiği anlar! Mikrofonu uzaklaştırıp muhabire sitem etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ahmet eren Kacmaz: ADAM DÜRÜST ÇE UYARMIŞ GERÇİ PRAVAKOSYON PEŞİNDE BAYAN HERZAÖANKİ GİBİLER 74 61 Yanıtla
  • Fatih Sozen: adam haklı...yeri vakti değil 61 58 Yanıtla
    Buğra BALABAN: Doğru. Önce bi yalan düşünmesi lazım. Zamana ihtiyaç var 73 53 Ramazan Katırcı: Hep haklılar, istenmeyen birşeyi getiriyorlar, demakrttan ve hak has ediyorsunuz diyor. E benim hakkım ne olacak ben kabul etmiyorum. İdama geldimi, önüme getirsinler imzalarim diyorlar. Kabul görmeyen birşeyi onaylıyorlar, idamı biz istiyoruz bunlar kabul etmiyor. İnsan bu şekilde düşünmeden edemiyor. 9 7
  • recep özoğul: Gazeteci haklı. Gazeteci soruyu kendisi için değil o sorulara cevap bekleyen milyonlar için sorar. Sayın Bakan hatalı davranmış 18 43 Yanıtla
  • Behcet CAKİR: bunu haber diye yapacagınıza . gazeteci ne soru sormuş ondan neden bahsetmiyorsun.. 50 4 Yanıtla
  • Ayhan Sevilir: gazeteci nin sorduğu soruyu görüp öyle yorum yapmak gerek. ne onun yaptığı nede haber metni etik değil. insanları galeyana getirmek için proveke edilmiş 30 4 Yanıtla
  • Kadir Aygün: devlet kötülemeye zaten yer arıyorlar.. herkes nasil bekliosa sende bekleyeceksin hamimefendj 19 10 Yanıtla
  • Ahmed Mehmed: Kötü bir söz söylemek yerine susmayı tercih ediyorum 13 2 Yanıtla
  • Demir: Hangi meslek grubu olursa olsun edep yahu edep... 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement