Kaymakam Köten, Gıda İşletmecilerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Köten, Gıda İşletmecilerinin Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Köten, Gıda İşletmecilerinin Sorunlarını Dinledi

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, kurum amirleri ile birlikte ilçedeki gıda işletmelerini ziyaret ediyor.

07.04.2012 14:41

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, kurum amirleri ile birlikte ilçedeki gıda işletmelerini ziyaret ediyor. İşyerlerinin sorunlarını dinliyor. Üretilen gıdanın hammadde halinden son şekline gelişine kadarki üretim aşamalarını inceliyor.

Kaymakam Kamil Köten, beraberinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Yiğit, Sağlık Grup Başkanı Dr. Selin Köksal, Mal Müdürü Tahsin Ersoy, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, Özel İdare Müdürü Mehmet Tekin, Köyler Birliği Müdürü Kenan Çokengin, Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik ile gıda üretim yerlerindeki denetimlerine devam etti. Köten, bu hafta da ilçede faaliyet gösteren Derya Un ve Yem Fabrikası, Akaş Akbalık Şekerleme, Göke Zeytin İşletmesi ve Gülce Yağ Fabrikası'nı ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Fabrika ve işletme sahipleri ile birlikte üretim yerlerini gezdikten sonra, işletmeler ve sektörün sorunlarını dinleyen Kaymakam Köten, ziyaret sebeplerinin moral ve motivasyon amaçlı olduğunu, ilçenin üretim fotoğrafını görmek açısından çok faydalı geçtiğini belirtti. Köten, tüm işletme sahiplerine ekonomiye kazandırdıkları katma değer ve sağladıkları istihdam nedeniyle teşekkür etti.

(BG-ERG-

07.04.2012 14: 21: 37

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Köten, Gıda İşletmecilerinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement